Åbningstider over jul og nytår

19.12.2018
Du kan sagtens bruge VerdensKulturCentret i mellemdagene

Fra lørdag den 22. december til og med den 1. januar vil der ikke være personale til stede i VerdensKulturCentret og spiseriet Send Flere Krydderier har lukket i samme periode. Men hvis du skal bruge husets andre faciliteter i mellemdagene, kan du godt få adgang alligevel: Du kan nemlig selv bippe dig ind med dit sundhedskort i scanneren ved hoveddøren. Den 24. og 31. december holder vi hele huset lukket.

Lokaleleje lukkes midlertidigt

I det nye år kommer vi til at fortsætte den løbende renovering af vores kære gamle hus. Nu er turen kommet til loftet på 3. sal. Vi har valgt, at bruge mødelokalerne på 1. sal til at genhuse de brugere som havde kontor på øverste etage. Det vil dog fortsat være muligt at leje flexrummet i kælderen samt det nye flotte scenerum AULA på 1. sal. Læs mere om lokaleleje her.

Tilbage er der blot at sige tak for alle de gode oplevelser, vi har skabt sammen i år. Vi glæder os til det nye år, hvor der allerede nu er spændende projekter og partnerskaber i støbeskeen. Og så glæder vi os helt vildt til VinterJazz i AULA, hvor vi i år sætter fokus på en række stærke solister fra ind- og udland.

Glædelig jul og godt nytår!