Vi Stemmer i KBH #3

  • Foto: Jens Nørgaard Larsen
20 nov

Dato

20.11.2017, 17:00 til 19:00
Gratis
Paneldebat med debattør Abdel Aziz og lokale politikere

I forbindelse med kommunalvalget 2017, arrangerer Dansk Flygtningehjælp Ungdom endnu et event i VerdensKulturCentret. Ved DFUNK #3 vil der blive afholdt en paneldebat med Abdel Aziz Mahmoud og en række lokale politikere, som stiller op til kommunalvalget 2017. 

Abdel Aziz Mahmoud (født 11. juni 1983 i Abu Dhabi) er udviklingsredaktør hos Nordisk Film. Han er uddannet journalist og har tidligere været bl.a. tv-vært og reporter hos DR. Abdel er også kendt som debattør, især på integrationsområdet. Han udgav i 2016 bogen "Hvor taler du flot dansk!", som handler om hans dansk-palæstinensiske familie, om hans og familiens egne oplevelser med at opbygge en tilværelse i Danmark og om hans syn på den nuværende danske indvandrerdebat.

Dansk Flygtningehjælp Ungdom er en ungdomsorganisation, der arbejder for at forbedre flygtninges vilkår i Danmark og internationalt. Dette gøres gennem frivillige og sociale aktiviteter med unge flygtninge, gennem oplysningsarbejde om flygtningesagen og asylsystemet, samt gennem politiske aktiviteter. Arrangementerne er åbne for alle.