Son of Sun // album release

11 aug

Dato

11.08.2017, 20:00
Gratis
Son of Sun er klar med sit første dansksprogede album BombaClark som bliver udgivet på vinyl og det skal fejres med bomben af en fest

Træd ind i et helt nyt solsystem af tekst og musik som bliver leveret live med de tro soldater The BombaSquad den 11. august!

For at sparke aftenen igang, vil der være Cubanske rytmer fra gruppen Los Poderozos og Hardcore Hip Hop fra Dark Matter og Cobra Commander fra gruppen Darkness. Derudover vil DJ RapIdo sørge for at spinne legendarisk Hip Hop, Funk og Reggae plader.

Son of Sun

Son of Sun debuterede i 2009 med sit engelsksprogede solo album "Brain Body & Soul"og har siden udgivet EP'er med Syndicate Zero- "The Slaughter House" og The Bioriginals - "Bioriginality" som fik 5 stjerner i Gaffa. Derudover er det blevet til flere single udgivelser og 14 musik videoer til dato og der arbejdes desuden i øjeblikket på en ny EP udgivelse med Hip Hop gruppen Darkness. 

Son of Sun har altid leveret rim på engelsk med mellemrum af enkelte kollaborationer med forskellige kunstnere på dansk. Efter utallige opfordringer fra fans, venner og bekendte om at lave mere på dansk blev det i 2016 besluttet at lave et helt album til udgivelse på vinyl. Kulminationen er nået i form af færdiggørelsen af "BombaClark".

Albummet BombaClark

BombaClark er en fyrsteværdig sammensmeltning af rendyrket galskab og 100% kontrol - en emulsion af kryptiske rebusser og ligefrembrusende sandhed. Der bliver hverken fejet noget under gulvtæppet eller lagt noget mellem rillerne når Son of Sun flyder ubesværet på både dansk og swahili, i et til tider dobbelt halvstiks-tungerullende tempo. Der er noget for en hver smag når han lader sit lyriske talent skinne på de meget alsidige beats, hvor han selv har produceret en del af dem.Strålevarmen fra hans vokal går godt i spænd med både de tunge hiphop beats og de mere dancehall vibede skæringer.

Support

Los Poderozos
Cubanere i Danmark med det formål at lave musik med kærlighed. Få rystet kroppen og sjælen til de sydamerikanske rytmer.

Cobra Commander
En syre spyttende og vrede dreven reptil junglekonge med Zulu rytme. Astronomisk stor nok til at tage en tur over dit solsystem.
Højenergisk maskinpistol-flow leveret med ultra skarp præcision.

Dark Matter aka Vibranium Man 
Fra det dybeste og mørkeste hul i galaxen fremommer den lyriske tronarving med sin uforudsigelige dybt stikkende rim teknik og smadrer ethvert beat til perfektion.

Arrangementet er ganske GRATIS og vi håber selvfølgelig fok vil støtte op om projektet og erhverve sig albummet som kan købes på aftenen.

OBS! OBS! OBS
Der vil være velkomst boblevand og øl til de hurtige ;)