Nours Musikcafé

22 jun

Dato

22.06.2018, 20:00 til 22:00
Forsalg: 50 kr. // 70 kr. i døren
MobilePay: 33048
Sidste øjeblik i Damaskus: Særlig genforeningskoncert med Nour Amora og Fahed Chugri som spillede sammen Syrien

Temaet ”Sidste øjeblik i Damaskus” henviser til, at Nour Amora og Fahed Chughri spillede sammen i Damaskus før de begge måtte flygte. Fahed Chughri endte i Tyskland, hvor han nu giver koncerter og Nour kom til Danmark. Denne aften er derfor en genforening mellem Nour og Faked.

Udover Fahed Chugri på sang og guitar, kan du denne aften opleve:

  • Bo Riemer, keyboard
  • Omar Moufleh, darbuka (syrisk tromme)
  • Hanni Alkhouri, kajon

Det hele er som altid styret og sammensat af Nour Amora på guitar

Billetter koster 50 kr. i forsalg via MobilePay: 33048
Mærk overførslen: Nour 22.06
De kan også købes i døren til 70 kr.

Tag en ven gratis med, hvis du er medlem af foreningen Nours Musikcafés Venner. Find os på Facebook og meld dig ind. Det koster kun 200,- for et år. Vi planlægger særlige arrangementer for medlemmer! Du kan overføre pengene til Nours Musikcafés Venner på MobilePay 33048. Anfør ”Medlemskab”.

Om Nour
Nour Amora er syrisk guitarist og kom til Danmark i 2014. Nour var en etableret musiker i Syrien - bosat i Damaskus - og havde bl.a. fast engagement på landsdækkende TV, rejste meget og spillede med andre berømte musikere fra både mellemøstlige og vestlige del af verden. Nour har siden sin ankomst til Danmark genoptaget sin musik, nu også i samarbejde med danske musikere bl.a. i grupperne Souls of Syria med Bo Riemer og gruppen Simon Ask, Nour Amora og Sara Stein. 

Nour er både en fremragende guitarist og formidler. Han formår at skabe en stemning af begejstring og glæde hos sine gæster, hvad enten de er unge eller ældre, danske eller af anden etnisk herkomst. Det skyldes ikke kun hans musikalitet. Nours personlige karisma, dybe udtryk og indlevelse i musikken, der også omfatter egne værker, evnen til at få inddrage tilhørere i musikken, gør ham til noget helt særligt.