Nours Musikcafé

30 nov

Dato

30.11.2017, 20:00
50 kr. i forsalg - 70 kr. i døren
Billetkøb via MobilePay: 33048
Nours Musikcafé er tilbage i VerdensKulturCentret i november med nye spændende musikere.

I november får Nour Amora besøg af hele 8 musikere i sin musikcafé. Forbered dig på en overflod af musik og kulturmøde mellem danske og arabiske musikere, bundet sammen af Nour.

Oplev Nour spille med Kim Jezus (accordion), Mohamed Diab (sax), Taher Hafer (sang), Sattar Alsaadi (trommer/darbwka), Marianne Mogensen (trommer og dans), Klaus Mogensen (tembur), Saer el Jaichi og Hanne Al Khouri (trommer). 

Om Nour
Nour Amora er syrisk guitarist og kom til Danmark i 2014. Nour var en etableret musiker i Syrien - bosat i Damaskus - og havde bl.a. fast engagement på landsdækkende TV, rejste meget og spillede med andre berømte musikere fra både mellemøstlige og vestlige del af verden. Nour har siden sin ankomst til Danmark genoptaget sin musik, nu også i samarbejde med danske musikere bl.a. i grupperne Souls of Syria med Bo Riemer og gruppen Simon Ask, Nour Amora og Sara Stein. 

Nour er både en fremragende guitarist og formidler. Han formår at skabe en stemning af begejstring og glæde hos sine gæster, hvad enten de er unge eller ældre, danske eller af anden etnisk herkomst. Det skyldes ikke kun hans musikalitet. Nours personlige karisma, dybe udtryk og indlevelse i musikken, der også omfatter egne værker, evnen til at få inddrage tilhørere i musikken, gør ham til noget helt særligt.