Kasper Lang Kvartet feat. Alex Correa

20 apr

Dato

20.04.2017, 20:00
50 kr. i døren
Kontant eller mobilepay
Brazilian jazz: et særligt møde mellem nordiske melodier og brasilianske rytmer

Den danske bassist Kasper Lang Eriksen og den brasilianske pianist Alex Correa møder hinanden på dansk jord i april. De slår deres kreative kræfter sammen og har komponeret musik til dette specielle møde, med nordiske melodier og brasilianske rytmer. De bliver akkompagneret af Radek Wosko på trommer og Maciek Kadziela på altsaxofon, de to polske musikere er velkendte i både det danske og polske jazz miljø. Denne koncert bliver en sand sammensmeltning i jazzens ånd.

Kasper Lang Eriksen

En spændende ambitiøs el-bassist og komponist. Han er opvokset i Danmark, hvorfra han begyndte sin musikalske rejse og har de sidste år opholdt sig i Holland. Kvartetten spiller musik skrevet og arrangeret af Kasper Lang - musikken er original, gennemtænkt og bærer præg af Langs sans for lyriske melodier og hans nordiske rødder.

Alex Correa

En mordene pianist, komponist og kunster i særklasse. Alex's musik bærer præg af den moderne jazzmusik og brasiliansk musik. Han har tuneret i store dele af Europa, Sydafrika, Sydamerika og i New York. I dag opholder han sig i Sao Paulo. Han har arbejdet sammen med store kunstnere såsom Alex Sipiagin, Donald Edwards, Gene Jackson, Boris Koslav, Thiago Espírito Santo, Michel Leme, Alex Buck, Bruno Migotto, Sidiel Vieira, Miguel Assis, Rubem Farias, Carlos Ezequiel.