Hjælp den voldsudsatte familie

30 aug

Dato

30.08.2017, 19:30
Gratis
Foredrag af Chris Poole og Lene Johannesson om hvad alle burde vide om vold i familien og hvordan du kan hjælpe

Vidste du at over 125.000 mennesker er berørt af fysisk partnervold i Danmark, enten som udsat, udøver eller barn i en voldsramt familie? Og vidste du at det er 3 gange så mange som antallet af nye kræfttilfælde og personskader i trafikken hvert år - til sammen? Partnervold findes i alle etniciteter, aldersgrupper, samfundslag og i alle postnumre.

Som nabo, pårørende eller kollega kan det være svært at vide, hvad man kan stille op når du opdager, at nogen du kender bliver udsat for eller udsætter deres partner for vold. På dette arrangement får man enkle og konkrete redskaber til at hjælpe og oplysninger om de steder, hvor den voldsudsatte, voldsudøveren eller barnet i en familie med vold kan få yderligere hjælp.

De, som lever med vold beder ofte ikke selv om hjælp, derfor har de brug for din hjælp til at finde en vej væk fra volden. 

Chris Poole og Lene Johannesson vil hjælpe os blive skarpere på partnervolds karakter og konsekvenser og hvordan vi kan hjælpe.

Foredraget er arrangeret af Foreningen Feministisk Forandring, Verdenskulturcentret og Projekt Hjælp den voldsudsatte familie.