Dinner & Docs: Manenberg

29 apr

Dato

29.04.2018, 12:00 til 16:00
100 kr.
Prisen er inklusiv film og mad
Filmen er en historie om to unge der kæmper for at skabe mening i ruinerne af det Sydafrikanske post-apartheid slumkvarter

Dinner & Docs er et koncept der forener kulinariske madoplevelser med udfordrende film og et intimt møde med filmskaberen. Hvert arrangement består af en filmscreening efterfulgt af en uformel debat og snak mellem gæsterne og filmens instruktør over en lækker middag.

Denne aften viser vi filmen Manenberg og vi får besøg af instruktørerne Karen Waltorp og Christian Vium.
 

Om filmen

Filmen er en historie om to unge 'Cape Coloureds', der kæmper for at skabe mening i ruinerne af det Sydafrikanske post-apartheid slumkvarter. Manenberg er en forstad til Cape Town, som blev bygget under apartheid-regimet for at huse sorte familier med lav indkomst. I dag et nedslidt ogoverbefolket slum-område med enorme sociale problemer, hvor udsigten til at blive gangster er større end udsigten til at skabe noget nyt i ruinerne af fortiden - men også med stærke bånd imellem beboerne i de faldefærdige rækkehuse. Baseret på 5 års løbende antropologisk feltarbejde, inviterer filmen publikum helt tæt på livet af Warren, Fazline og deres familier. Det er en intim film om at vokse op under barske vilkår og svære omgivelser, om familie, om livet og dets konflikter. Det er en film om hverdagen og om fremtidens drømme. 

Prisen er inklussiv film, debat og middag serveret af Send Flere Krydderier.