Couleur Café 2019

25 maj

Dato

25.05.2019, 12:00 til 20:00
Gratis
På Africa Day 25. maj, afholder vi igen landets største og hyggeligste afrikanske festival. Der er fri entré.

Vi glæder os til en festlig dag sammen med unge og gamle, familier og børn, afrohipsters og trendsetters, foreninger, kunstnere og alle andre med et hjerte, der banker i takt med rytmerne fra Afrika. Det foregår igen i år i området ved VerdensKulturCentret og Skt. Hans Torv og der bliver masser af musik og dans fra kontinentet. Glæd dig til det store afrikanske marked med mere end 60 boder med spændende varer og streetfood fra forskellige afrikanske køkkener. Mød foreninger, afropreneurs og små butikker. Glæd dig også til det store modeshow. Kom og hyg med nye og gamle venner, på en dag hvor stemningen kan måle sig med Kilimanjaro!

Afterparty fra kl. 20
Som noget nyt runder vi dagen af med et brag af en fest. Mere om dette senere. Følg med her i eventet via linket nederst.

Couleur Café 2019 arrangeres af frivillige og koordineres af en projektgrupper under Venskabsforeningen Danmark-Vestafrika i samarbejde med VerdensKulturCentret. Arrangementet støttes af Statens Kunstfond og Crawfurd Media/Africa in Denmark

Peace, love & Africa!