Couleur Café 2018

  • Foto: Jacob Crawfurd
09 jun

Dato

09.06.2018, 12:00 til 20:00
Gratis
Køb støttearmbånd
Sæt et stort kryds i kalenderen lørdag den 9. juni hvor 16. udgave af Københavns afrikanske festival og marked finder sted

Igen i år skal glæder vi os til en festlig dag ved VerdensKulturCentret og Skt. Hans Torv med masser af musik, dans og overraskelser. Glæd dig til det store afrikanske MARKED med spændende varer og MAD fra forskellige afrikanske køkkener. Mød foreningerne og de små butikker. Kom og mød nye og gamle venner til en dag hvor stemningen altid er helt i top!

Der er FRI ENTRÉ for alle, men vi håber på at publikum vil vise opbakning til arrangementet ved at købe støttearmbånd. Du kan også støtte Couleur Café ved kun at købe dine drikkevarer i festivalens egne boder. Vi håber på forståelse for dette, da festivalens økonomi er presset.

Følg med på vores Facebookside hvor vi løbende informerer om programmet mm.

Vi ses til Couleur Café 2018.
Peace, love & Africa!

Couleur Café 2018 arrangeres af frivillige og koordineres af Venskabsforeningen Danmark-Vestafrika i samarbejde med VerdensKulturCentret. Arrangementet støttes af Tuborg Fondet, Københavns Kommunes musikudvalg, Nørrebro Lokaludvalg, Dansk Artist Forbund, BUPL og Crawfurd Media/Africa in Denmark.