Couleur Café 2017

10 jun

Dato

10.06.2017, 12:00 til 20:00
Gratis
Tag med til Afrika via Nørrebro

Couleur Café byder velkommen til en farverig dag med hygge, marked og afrikansk festival for hele familien.

Special Edition

Couleur Café 2017 bliver afholdt som ”Special Edition” under lidt andre former end de sidste par år. Da der er planlagt stort opgravningsarbejde på 'Den Røde Plads' rykker festivalen derfor til VerdensKulturCentret.

Couleur Café Special Edition bliver afholdt som en street festival med stort udendørs marked i området omkring VerdensKulturCentret og Skt. Hans Torv + pladsen foran kirken. Der bliver masser af trommer, danse, parader og MUSIK -samt gode muligheder for at købe afrikansk mad og møde de forskellige foreninger og butikker. I VerdensKulturCentret bliver der desuden fremvisning af afrikanske film. Vi spreder aktiviteterne lidt udover området og har ikke en egentlig hovedscene – men til gengæld bliver vores Special Edition gratis for alle!

Dagen afsluttes med STOR AFRIKANSK KONCERT med det legendariske Le Tout Puissant Orchestre Poly-Rythmo de Cotonou (Benin) på Global kl. 21. Bemærk: Der er entré til denne del af festen.

Africa is in style!

Vi håber at alle vil være med til at støtte 2017- udgaven af Couleur Café og gøre den til noget ganske særligt. Kom og mød nye og gamle venner til en dag hvor stemningen er helt i top! Vi er tilbage i Nørrebrohallen/Den Røde Plads igen i 2018.

Mange forventningsfulde hilsner fra Team CC i samarbejde med VerdensKulturCentret og Global.